Zahiragić nakon pobjede SDA: Ne da se Vezirski grad “osloboditi”

Zastupnik SDA u Skupštini Kantona Sarajevo Haris Zahiragić na svom je Facebook profilu čestitao kandidatu SDA izbornu pobjedu u Travniku i iskoristio priliku da “bocne” političke protivnike.

– Prof. dr. Kenan Dautović (SDA) je novi načelnik Travnika! Iako je SDA bila sama na jednoj strani, a stranke “trojke” na drugoj, uz masovnu podršku medija, uspjela je ubjedljivo zadržati poziciju načelnika Travnika. Kampanja nije bila fer.

Sa jedne strane smo imali svakodnevni dolazak misionara iz Sarajeva, Banja Luke, Mostara, Zenice i drugih gradova. Pokušavali su svojim porukama kontaminirati javni i politički prostor u Travniku.

Više puta su dolazili i sami predsjednici stranka trojke. Dovodili su sa sobom i načelnike iz Sarajeva, a koji se očito u ovim teškim vremenima vole baviti svim drugim stvarima osim svojim lokalnim zajednicama piše Oslobođenje

Na dan izborne šutnje, ali i na dan izbora, organizovali su live javljanja.

Sebija i Bakir Izetbegović čestitali na izbornoj pobjedi u Travniku: Najljepša vijest uoči Ramazana

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79