Zahiragić okuplja SDA omladinu: “Hirurzi, doktori, inžinjeri, ekonomisti, a najbitnije mladi privrednici”

Na godišnjici SDA stranke, njen predsjednik Bakir Izetbegović izjavio je: “Treba nam čitava garnitura mladih kadrova za novu energiju”

Naglasio je i da SDA mora učiti na greškama, mijenjati se i podmlađivati. Snaga SDA su iskusni seniori, oni koji već decenijama rješavaju kompleksne političke, sigurnosne i ekonomske probleme u BiH, ali to nije dovoljno za vrijeme koje dolazi.

“Treba nam čitava garnitura mladih, ambicioznih, rječitih i borbenih kadrova koji će unijeti novu energiju u rad stranke, rad vijeća, skupština i parlamenata. Moramo nanovo dokazati da zaslužujemo ime koje se završava riječju – Akcija”, kazao je Izetbegović.

Po njegovom nalogu, mladi SDA političar Haris Zahiragić krenuo je okupljati omladinu u stranku.

“Mali dio nove ekipe Opštinskog odbora SDA Centar, na čelu sa Predsjednikom Ahmedom Čorbom. Predlažem tabloidima da ovu sliku ubuduće koriste kada tvrde da su promjene u SDA kozmetičke.

Hirurzi, doktori, inžinjeri, ekonomisti, a najbitnije mladi privrednici koji su se realizirali u svojim dvadesetim, ugledni u svojim mahalama, a sa njima i oni stariji, iskusniji, koji nisu ukaljali svoj obraz i obraz stranke.

Bit će nekih zanimljivih povrataka, a te ću informacije prepustiti press-u OO, a
koji će vjerujem poslati saopštenje dok završe izbori koji su u toku.
Drago mi je da sam bio prisutan na Skupštini i lično svjedočio suštinskim promjenama.
Zadovoljstvo je biti na drugoj strani!” – izjavio je Haris Zahiragić

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79