Zahiragić rekao da je Admela Hodžić bila kafe kuharica kod Huse Ćesira pa dobio kafu

Nakon što je Haris Zahiragić (SDA) vrijeđao zastupnicu u Skupštini Kantona Sarajevo Admelu Hodžić da je bila kafe kuharica, njega kolegica Mersiha Mehmedagić (NiP) donijela je Zahiragiću kafu.

Tome je na današnjoj sjednici Skupštine KS prethodila burna rasprava prilikom diskusije o ekspozeu mandatara za premijera KS Nihada Uka (Naša stranka).

Zahiragić se u jednom momentu u svojoj diskusiji dotakao Admele Hodžić, samostalne zastupnice, a nekada njegove stranačke kolegice naglasivši da “njen CV i nije posebno dobar”.

“Kolega Zahiragiću, ako imate bolji CV, to vas nikada ne može dovesti u situaciju da me ucjenjujete i hodate za mnom. Da nudite poziciju da sjednete na moje mjesto piše Raport.

Znate kako ste prvi put ušli u ovu skupštinu, nemojte mislite da nemam načina da vas podsjetim na to”, odgovorila mu je Hodžić.

Zahiragić je uzvratio riječima:

“Zaista nisam imao ništa protiv kolegice Hodžić. Nisam imao šta prigovoriti. Ona sad nešto izmišlja.

Upoznao sam je u jednom prijateljskom ozračju kada je bila kafe kuharica kod gospodina Huse Ćesira”, rekao je Zahiragić.

Potom je uslijedila pauza. Nakon pauze, Zahiragić se izvinio, a dobio je i kafu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79