Zalihić brutalno odgovorio Feragetu: “Vi ste lažov, stidite se …”

Nakon što je advokat Ifet Faraget rekao kako je Hitna pomoć prvo pružala pomoć Alisi, a ne povrijeđenom Dženanu. Da je na vrijeme došlo do intervencije on bi bio živ, oglasio se prvi čovjek Hitne pomoći, te njegovo saopštenje prenosimo u cjelosti.

LAŽ NEĆE PROĆI
Je li moguće da čovjek ovako hladnokrvno iznosi notorne laži,
i pored materijalnih dokaza???
Kome ovo koristi ne znam, ali se Bogom kunem da nije u korist otkrivanja Dženanovog ubice!
Gospodine Faraget stidite se ovoga što ste ovdje iznijeli od laži, i kaljanja ugleda Hitne pomoći!
Neko će reći pusti Ademe, nisi ti bio tada direktor. Da nisam, ali jesam sad kada se lažima kalja ugled ustanove na čijem sam čelu.
Ne znam iz kojeg razloga zelite optužiti hitnu pomoć koja je na najprofesionalniji način odreagovala, i omogućila svojom intervencijom Dzenanu da preživi do dolaska u bolnicu.
Sramota je ovo što ste od neistina iznijeli.
Pa Vi ste advokat, valjda bi trebalo da govorite istinu i da se rukovodite činjenicama?! ” izjavio je sadašnji direktor Hitne pomoći Adem Zalihić.

“Hitna je prvo pružala pomoć Alisi, a ne povrijeđenom Dženanu. Da je na vrijeme došlo do intervencije on bi bio živ”
Za Source je govorio advokat Ifet Faraget, a razgovarali smo o slučajevima Memić i Dragičević.

Feraget nam je pričao zašto se nijedan slučaj nije priveo kraju onako kako to porodice i javnost očekuju, nego se roditelji postepeno povlače.

Govorio nam je ko su sve krivci za smrt mladića i koliko je teško u ovakvim slučajevima doći do pravde.

Ferageta smo pitali šta je na kraju kazao roditeljima  ubijenih mladića, koji odlaze iz zemlje,  i da li će se ovi slučajevi ikada riješiti.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79