Zaludio žene u Srbiji: Evo ko je Bošnjak, ministar u Vladi Srbije

Potpredsjednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) i ministar u Vladi Republike Srbije Edin Đerlek zaludio je žene svojim izgledom u Srbiji. Naime, iako još nema resor, intenzivno radi od prvog dana i da učestvovao je na nekoliko sjednica Vlade i odbora.

On je član novoformirane Vlade Srbije, a inače je rodom iz Sandžaka.

Na Instagramu redovno objavljuje fotografije.

“Duboko sam zahvalan na ukazanom povjerenju i prilici da zajedno gradimo ovu zemlju za dobrobit svih naroda. Kao ministar u Vladi Republike Srbije radit ću marljivo i energično sa maksimalnom posvećenošću ogromnom poslu koji je pred nama,” poručio je on ispod objave na Instagramu, prenosi Avaz.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Edin Djerlek (@edin.djerlek)

Đerleka na Instagramu prati više od osam hiljada osoba.

Njegovi upečatljivi govori u Skupštini grada Novog Pazara su praćeni čvrstim argumentima sa humanizirajućim diskursom artikulisanim isključivo u interesu građana.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Edin Djerlek (@edin.djerlek)

Uspješno i predano je posvećen političkom djelovanju, ali i humanitarnom radu koji je posebno došao do izražaja u vrijeme pandemije Covida-19, gdje je sa svojim timom pomogao na stotine porodica širom zemlje što su zabilježile brojne televizije sa nacionalnom frekvencijom.

Tečno govori tri strana jezika: arapski, engleski i ruski.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79