Zapalio se automobil, vozač pokušao da izađe, ali ga je vatra progutala

Na ulazu u Dolovo (opština Pančevo) danas oko 16 sati zapalio se automobil, a kako saznaje Blic u požaru je jedna osoba poginula.

Sve se događalo na samom ulazu u Dolovo, sa strane Starog Tamiša, odmah iza table koja označava ulaz u ovo naseljeno mjesto.

– Požar se dogodio na ulazu u Dolovo i poginuo je vozač automobila. Za sada se ne zna šta se dogodilo. Vozilo je poslato na tehnički pregled, a policija obavlja obdukciju – rekli su za Blic iz pančevačkog MUP.

Uzrok požara za sada nije poznat jer je vozilo, kako kažu očevici, bilo parkirano. Vatrogasci su ugasili požar, a prema svjedočenju očevidaca iz vozila je zatim izvučeno ugljenisano tijelo.

Kako nezvanično saznaje Blic požar je krenuo od motora, a čovjek se zaustavio i upalio sva četiri migavca. Pokušao je da izađe iz vozila, ali ga je vatra progutala.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments