Zapalio se bus pun djece: ‘Bili su jako uplašeni’

Brat je bio jako prestrašen, odmah me nazvao i poslao mi slike požara. Mama i ja smo se jako zabrinuli, nestrpljivo očekujemo svaki njegov poziv. Sva djeca su panično izašla van iz autobusa, sreća da su brzo uočili kvar, tko zna što bi se inače dogodilo, rekao nam je brat jednog od dječaka čiji se autobus zapalio u subotu ujutro na vidikovcu Papuk blizu Požege.

Krenuli na ministrantski put

Policija nam je potvrdila da je u autobusu izbio požar te da nije bilo ozlijeđenih.

– Bus se zapalio oko 8.15 sati. U njemu su bila djeca s voditeljem. Policija i vatrogasci odmah su izašli na teren – rekli su nam iz policije.

Brat dječaka koji je poslao video rekao je kako je djecu vodio mladić koji trenutno završava za svećenika, prenosi 24Sata.

– Djeca imaju oko 13 godina, svi su iz iste župe i krenuli su na ministrantski put iz Virovitice u Požegu. Voditelj je mladi dečko koji trenutno završava za svećenika i ovo mu je prvi izlet s djecom, mislim da je njemu najgore – dodao je brat.

U Hrvatskoj stiže nova oluja: Upaljen crveni alarm

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79