Zapaljen stan kao opomena: Da li je meta bio stan pomoćnika direktora granične policije BiH?

Vatrogasci gase požar koji je izbio u jednoj od stambenih zgrada u Hilandarskoj ulici u Istočnom Sarajevu, a prema prvim informacijama, nema povrijeđenih.

U Protivpožarnoj brigadi Grada Istočnog Sarajeva rečeno je da im je prijavljeno da gori stan na trećem spratu, te su na mjesto događaja upućena dva vatrogasna vozila sa ekipama.

Iz zapaljenog stana i dalje vidi vatra i da je policija blokirala taj dio ulice za saobraćaj.

Ispred zgrade je prisutno i vozilo hitne pomoći.

(VIDEO) Uznemirujući prizor: Gorio stan u Istočnom Sarajevu, intervenisali vatrogasci

Iz Profesionalne vatrogasne brigade Istočno Sarajevo kazali su nam da su dojavu zaprimili u 16:04 sata, nakon čega su izašli na teren.

“Požar je ugašen. Na sreću, nije bilo povrijeđenih”, kratko su nam kazali.

U toku je uviđaj, nakon čega će biti poznato više detalja, kao i uzrok požara.

“Da li je greškom zapaljen stan na trećem spratu u Hilandsrskoj ulici, ili je meta bio stan na drugom spratu u kojem privremeno boravi pomoćnik direktora Granične policije Bosne i Hercegovine, Dragan Kulić istraga će pokazati.

Podsjećamo gospodin Kulić je nedavno saslušan u Državnoj agenciji za istrage i zaštitu (SIPA) zbog afere prilikom afere zapošljavanja u GP BiH. Više čitajte ovdje

Izgradnja aerodromskog kompleksa: Zašto nije reagovao pomoćnik direktora Granične policije BIH Dragan Kulić?

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79