Zapečaćeni automati “Džoker kompani”, kazna 25.000 KM

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću zapečatili su automate u objektu “DŽoker kompani” u poslovnoj jedinici u Istočnom Novom Sarajevu na period od 30 dana, jer su utvrdili da vlasnik priređuje igre na automatima za igre na sreću, a ne posjeduje bankarsku garanciju.

Priređivaču je izdat prekršajni nalog i izrečena novčana kazna od 20.000 KM za pravno lice i novčana kazna od 5.000 KM odgovornom licu u pravnom licu, saopšteno je iz Uprave.

Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću juče su utvrdili da navedeni priređivač igara na sreću postupio suprotno odredbama Zakona o igrama na sreću.

Iz Uprave napominju da će inspektori i u narednom periodu nastaviti sa intenzivnim sprovođenjem inspekcijskih nadzora u cilju otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments