Zaplijenjeno više od 120 kilograma MDMA, u grupi koja je “pala” bio i državljanin BiH

Uhapšenoj četvorici na teret je stavljeno da izvršili krivična djela udruživanje radi vršenja krivičnih djela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga

Četiri osobe su uhapšene, među kojima je i državljanin Bosne i Hercegovine, zbog sumnje da su trgovali drogom, a zaplijenjen je oko 121 kilogram psihoaktivne supstance MDMA.

Uhapšeni su N.P. /42/ iz Kragujevca, D.N. /35/ iz Lazarevca, državljanin BiH G.J. /48/ i turski državljanin U.J. /46/.

Policija je u Batočini, prilikom pregleda vozila marke “VW passat” kojim je upravljao N.P, iza suvozačevog sjedišta pronašla kesu u kojoj su se nalazila četiri paketa sa više od osam kilograma MDMA u obliku tableta, saopštio je MUP Srbije.

Nakon toga u pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala u Beogradu, u prtljažniku vozila marke “kia sorento”, u kojem su bili D.N. i U.J, pronašli pet kartonskih kutija u kojima se nalazilo 56 paketa sa oko 113 kilograma supstance MDMA, koja je, kako se sumnja, preuzeta u Batočini radi dalje prodaje.

Potom je pripadnici Službe u Malom Požarevcu uhapsili G.J. koji se tereti da je MDMA predao trojici osumnjičenih radi dalje prodaje.

Uhapšenoj četvorici na teret je stavljeno da izvršili krivična djela udruživanje radi vršenja krivičnih djela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Određeno im je zadržavanje do 48 časova i uz krivičnu prijavu će biti predati Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79