Zaposlena u Opštini rješava ukrštene riječi: Na šalteru čeka veliki broj građana

Fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama izazvala je opštu polemiku u javnosti. Na njoj se vidi žena, za koju su mnogi komentarisali da baš uživa u svom poslu. Iako su mnogi tvrdili da je slika nastala u radno vrijeme, neki su mislili da se ipak radi o pauzi.

Naime, ljudi sa Facebooka tvrde da je riječ o radnici Opštine Valjevo koja rješava ukrštene riječi u svoje radno vrijeme.

Gospođa koja je objavila ovu fotografiju tvrdi da se ovo desilo dok je na šalteru čekalo 100 ljudi.

– Ovo je slikano danas u opštini. Gospođa rješava ukrštene riječi dok na šalteru pored nje čeka 100 ljudi. Pa bar je sklonite iza, kao što je ona sklonila svoje nožice iza privezanog kartona, napisala je ogorčena žena na Facebooku.

Ovo je slikano danas u Opštini. Gospođa rešava ukrštene reči dok na šalteru pored čeka 100 ljudi. Pa bar je sklonite negde iza, kao što je ona sklonila svoje nožice iza privezanog kartona. Verovatno se izula…

Gepostet von Zlatija Zlatka am Mittwoch, 12. Februar 2020

Pojedini su ipak mislili da se ovo možda dešava za vrijeme pauze.

– “Možda je žena bila na pauzi”, “Da li ste sigurni da ovo nije slikano za vrijeme pauze” su takođe komentari koji su se našli ispod ove fotografije, prenosi Kurir.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79