Zaposlila je kao radnicu u kafiću, a ona ukrala pazar od 650KM!

Redakciji portala Crna-Hronika javila se vlasnika ugostiteljskog objekta “Fortuna” iz Bravnica kod Jajca. Nermina Talić poslala je apel za pronalazak ženske osobe koju je zaposlila u istoimenom lokalu. Nakon par sati provedenih na poslu, ženska osoba imena Enida otuđila je pazar u iznosu od 650KM iz lokala, te otišla u nepoznatom pravcu.

Njenu priču prenosimo u cijelosti:

U nedelju 10.11.19 zvala nas je gospođa Enida Sejdić preko telefona i pitala da li nam treba radnica i ako može da dođemo po nju u Visoko da bih ona došla raditi kod nas u Jajce. Uputili smo se tamo. Kad smo došli, vidjeli smo 3 djece kod nje u stanu. Ona nas je zamolila da joj damo 150 KM kako bi ostavila djeci, da imaju šta pojesti i piti. Mi smo to i uradili. Došla je kod nas kući, sutra dan to jeste 11.11.19 kada je i otišla na posao. Radila je i uvečer. Brinula se o čistoči objekta.

Otišla je baciti smeće i nikad se nije vratila. Izašli smo vani, tražili je ali uzalu. Zvali smo je i na telefon, al opet ništa. Blokirala nas! Zvali smo je, pisali poruke ali nikakvog odgovora. Uzela je sav pazar 650 KM i nestala. Odnijela je i mobitel koji se punio u šanku.
Javila mi se njezina prijateljica i rekla mi da je i njoj napisala poruku da je pokrala i otišla.

“Prijavila sam sve policiji, ali ovim putem želim upozoriti vlasnike lokala, ali i sve ljude da paze jer nikada ne znate kakve ljude zapošljavate” – Izjavila je Nermina Talić za portal Crna-Hronika.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79