Zaštitara u Tuzli udario čakijom u glavu jer mu je naredio da stavi zaštitnu masku

Tridesetčetverogodišnji zaštitar u jednom od butika u Tržnom centru Tuzlanka u Tuzli povrijeđen je večeras u fizičkom napadu, potvrđeno je za Klix.ba iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.


Glasnogovornica Uprave policije MUP-a TK Amra Kapidžić za Klix.ba kaže da je incident u jednom od butika koji se nalazi u Tržnom centru Tuzlanka prijavljen oko 19:30 sati.

“Tom prilikom je došlo do naguravanja između zaštitara i nepoznatog muškarca koji je potom izvadio čakiju te njenom drškom udario zaštitara u predjelu glave. Na Klinici za hirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra u Tuzli su utvrđene lakše tjelesne povrede te je zaštitar pušten na kućno liječenje”, kazala nam je Kapidžić.

Identitet napadača još uvijek nije utvrđen, a Kapidžić kaže da se trenutno poduzimaju sve mjere i radnje na njegovom pronalasku.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao portal Klix.ba, do incidenta je došlo jer je zaštitar muškarcu naredio da stavi zaštitnu masku na lice prilikom ulaska u butik – prenosi Klix.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79