Zašto djevojke iz regije masovno uklanjaju slike iz Dubaija!?

Život na visokoj nozi košta, a bez stalnog posla teško se takav jedan život može prikazati na društvenim mrežama jer za dobru fotografiju potrebno je financirati i putovanje na destinaciju, smještaj, hranu, fotografa, šminku, frizuru, odjeću itd.

Nažalost u današnje vrijeme društvene mreže po mnogočemu kroje živote mnogim ljudima. Djevojke kako bi imale više pratitelja, bile popularne ili točnije stigle do svog cilja posežu za nemoralnim radnjama.

Reklamiranje proizvoda na društvenim mrežama nije toliko isplativo koliko se o tome priča. Jer obično ono što reklamiraju dobiju na poklon bez novčane naknade. A od ‘šampona’ na poklon se ne mogu platiti režije.

Drugo su poznati sportaši, glumci i velika pjevačka imena koja zarađuju za život i izvan društvenih mreža.

U čemu je onda fora? Kako djevojke financiraju lažni život na visokoj nozi?

Nije strano da javnost zna da se velika većina njih bavi najstarijim zanatom, ali i taj zanat je dobio konkurenciju zvanu Porta Potty Dubai u slobodnom prijevodu možemo reći da se radi o ekstremnom zanatu.

Plaćena avionska povratna karta za Dubai, smještaj u luksuznom hotelu, hrana i ogroman honorar.

Djevojke dobiju preko 10 000,00 USD kada pristanu na posao, a onda ako dobro odrade posao od kojega se baš i neće umoriti dobiju još u najmanjem slučaju 30 000,00 USD neke čak i puno više, piše portal OTPOR.Media.

Koji je posao u pitanju?

U pitanju je ispunjavanje bolesnih fetiša bogatih Arapa.

Neke od njih moraju ležati otvorenih usta dok im oni doslovno vrše nuždu u usta, ako ne izdrže i počnu povraćati gube honorar.

Neke od njih moraju imati odnose sa životinjama, a skoro sve imaju odnose sa velikim brojem Arapa. Naravno uz sve to neke dobiju i batine.

Ovo su samo neke od bolesnih radnji.

UPOZORENJE! Idući video nemojte gledati ako nemate dobar želudac.

VIDEO

Velik broj modela, influenserica, starleta itd. koje su izišle u javnost, sada se brane time da nisu znale što ih čeka kada su pristale na posao iako je objavljen niz poruka po društvenim mrežama gdje su obavještene u porukama da će ispunjavati fetiše bogatim Arapima.

Žalosti i činjenica da su se mnoge vraćale više puta.

Djevojke su shvatile da ako se bave normalnim poslom manje se zarađuje i više umore, pa su se odlučile zbog lake zarade proći ovakve traumatične i nadasve nehumane radnje.

Ono što je najžalosnije od svega što su iste djevojke idoli i uzori djeci i mladima i nadamo se da će ovaj članak otvoriti oči njihovim roditeljima i zabraniti im praćenje dotičnih.

S toga idući put kada se budete divili životu nebitnih djevojaka po društvenim mrežama, sjetite se da su iste doslovno jele go*na. piše portal OTPOR.Media.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79