Zašto je policijski inspektor bio psihički loše i kakvi nas policajci čuvaju?

Pijani policajac Elvis Ćustendil svoju časnu profesiju nije odnio kući i nije radio na sigurnosti građana, ali je za vrijeme godišnjeg odmora u svoj dom odnio službeni pištolj Glock.

Ćustendil je službeni pištolj Glock iskoristio tako što će prema nedužnoj Amri Kahrimanović ispaliti 15 metaka!

Da stvar bude gora, Ćustendil je visokorangirani pripadnik MUP-a TK!

Ćustendil je preko 30 godina u službi, radio je kao policajac za rad u zajednici, mlađi inspektor, inspektor u Odjeljenju krim. policije u Tuzli, pomoćnik komandira PS Istok, i već nekoliko godina radi u Operativnom centru kao operativni dežurni. I kao takav je odlučio ubijati civile.

Pijani policajci službenim pištoljima ubijaju građane, hoće li neko odgovarati?

Po saznanjima našeg portala liječio se na psihijatriji, a do penzije je imao nekih šest mjeseci. Postavlja se pitanje kako je ovaj profil mogao nosati oružije i kako je mogao obnašati posao koji iziskuje zaštitu gradjana i imovine?

S kim se družio i ko mu je čuvao leđa?

Šta se nalazi u ljekarskoj dokumentaciji i zbog čega je Elvisovo psihičko stanje bilo loše?

Kako doznaje portal Crna-Hronika Elvis Ćustendil je u odličnim odnosima i danas ostao sa visokopozicioniranim službenicima MUP-a Tk koji su ga prije par godina spašavali saobraćajne nesreće u kojoj se pijan vraćao sa “fešte” te napravio sudar.

Njegovi prijatelji ali i on sam pokušali su sve zataškati. Uspjeli su…

I Elvisova supruga je godinama prijavljivala za nasilničko ponašanje ali sve njene prijave završile su pod tepihom a on nagrađen premještanjem u Operativni centar.

Građani se pitanju, kontroliše li iko psihičko stanje policijskih službenika? Šta se dešava u njihovim glavama, razgovaraju li sa nadležnim osobama, brine li se za njih iko?

Jer da da, sinoć se ne bi desila tragedija u kojoj je policajac, umjesto da zaštiti građane, likvidirao pred očima javnosti, ženu koja je samo htjela naplatiti račun u ugostiteljskom objektu od kojeg je živjela.

Tužno da tužnije ne može…

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79