Zašto Komšić i Džaferović 40 dana šute o temi skandalozne posjete Pahora?

Povodom skandalozne potvrde člana Predsjedništva BiH Željka Komšića, da je prilikom zavnične posjete predsjednika Slovenije Boruta Pahora našoj zemlji 5. marta ove godine, otvoreno diskutovano o mogućnosti „mirnog razlaza“ u BiH, činjenica da se uopšte razgovara antidržavnim opcijama ukazuje na nedržavnički i poluizdajnički odnos.

Činjenica da su članovi Predsjedništva Željko Komšić i Šefik Džaferović dozvolili da se prilikom posjete predsjednika Slovenije uopće razgovara o protuustavnim i antidržavnim opcijama, kakva je “mirni razlaz“, zvanično potvrđuje da je zloćudna šutnja Komšića i Džaferovića, doživjela potpuni domaći, regionalni i međunarodni fijasko!

Umjesto da su prekinuli sastanak onog momenta kada je predsjednik Slovenije otvorio temu „mirnog razlaza“ u BiH, sazvali pres konferenciju i javno osudili agresivan nasrtaj na suvernitet međunarodno priznate države Bosne i Hercegovine, pa javno i zvanično tražili od Evropske unije da se očituje o tom skandaloznom činu, izgubljeni Komšić i nesposobni Džaferović dozvolili su da se u zgradi Predsjedništva raspravlja o ideji „mirnog razlaza“.

Nedržavnički je i poluizdajnički odnos i činjenica da spomenuti dvojac cijelih 40 dana šuti i krije od domaće javnosti i patriota da im je neko u lice rekao i testirao podjelu države Bosne i Hercegovine na čijem su čelu. Zašto su kalkulantski sve krili od javnosti cijelih mjesec i pol i tek se sada sjetili da informaciju plasiraju javnosti? Da se retroaktivnim patriotizmom možda ne skreće pažnja javnosti sa nesposobnosti njihove vlasti, koja još samostalno nije nabavila niti jednu vakcinu i da ljudi masovno umiru od koronavirusa i pogrešnih respiratora i to bez ikakvih političkih posljedica.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79