Zašto su nekretnine u Sarajevu toliko skupe? Dobijete i besplatan metak!

Zašto su nekretnine u Sarajevu toliko skupe? Dobijete i besplatan metak!


Nekretnine u Sarajevu su postale luksuz koji malo ko može priuštiti. Cijene rastu iz dana u dan, a čini se da ništa ne može zaustaviti ovaj trend.

Ali, postavlja se pitanje: zašto su nekretnine u Sarajevu toliko skupe? Možda odgovor leži u jedinstvenoj pogodnosti koju grad nudi – besplatan metak uz svaki kupljeni stan!

Dok šetate ulicama Sarajeva, ne možete izbjeći zvukove pucnjave koji dopiru sa svih strana u posljednje vrijeme. Ljudi se pucaju iz pištolja na svakom koraku, kao da je to postalo dio svakodnevne rutine. Umjesto da brinemo o sigurnosti, zašto ne bismo ovo vidjeli kao dodatnu vrijednost? Uostalom, gdje još možete kupiti stan i uz to dobiti priliku da postanete meta u stvarnom životu?

Možda je to razlog zašto su cijene nekretnina toliko visoke. Kupovina stana u Sarajevu nije samo ulaganje u nekretninu, već i u adrenalinsko iskustvo koje ćete dobiti svaki put kad izađete iz kuće. Dok drugi gradovi nude miran i siguran život, Sarajevo vam nudi avanturu i uzbuđenje – nešto što se ne može mjeriti s običnim pogledom na park ili blizinom škola i trgovina.

Možda bi marketinški stručnjaci trebali razmisliti o ovom jedinstvenom pristupu. “Kupite stan u Sarajevu i dobijete besplatan metak!” Mogli bismo imati i posebne ponude: “Dva metka po cijeni jednog” ili “Besplatni pancir prsluk uz svaki stan u centru grada”. Na taj način, cijene nekretnina bi imale smisla i svi bi znali da ne plaćaju samo za kvadrate, već i za uzbuđenje koje dolazi s njima.

Naravno, sve ovo je ironično, ali možda je vrijeme da se ozbiljno zapitamo zašto je situacija takva kakva jeste.

Možda bi pravi razlog za visoke cijene nekretnina trebao biti sigurnost i kvalitet života, a ne besplatan metak uz svaki stan.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija