Zašto su vozači BMW-a često idioti?

Regija je zgrožena prometnom nesrećom koja se dogodila u subotu kod Mostara, pri čemu je poginulo četvero ljudi. U automobilu Renault Scenic od posljedica nesreće smrtno je stradao bračni par Krstić iz Mostara s devetogodišnjim sinom, dok im je trogodišnja kći zadobila životno opasne ozljede te se liječnici u mostarskoj bolnici bore za njezin život. U BMW-u je smrtno stradao hercegovački biznismen Mate Primorac.

Hrvatski portal Index naveo je kako se “Primorac utrkivao s Milom Dokom, vozačem Mercedesa. Sumnja se da je samu nesreću izazvao upravo Primorac, koji je nepropisno pretjecao na mjestu gdje je dozvoljena brzina 60 kilometara na sat. Udario je u Mercedes, za čijim je volanom bio Mile Doko (31), potom u BMW, kojim je upravljao L.Š. (22), i na kraju svom silinom u Renault Scenic, u kojem je bila obitelj Krstić, a kretao se iz suprotnog smjera”.
Dojam je da vlasnici skupih auta često voze obijesno

Kako se dalje navodi na Indexu, užasava samo saznanje da je toliko života uništeno jer se netko utrkivao.

“Čovjek je najnormalnije vozio svoju obitelj kući nakon izleta i jednostavno ništa nije mogao učiniti jer postoje oni koji divljaju cestama. Naravno da ne treba generalizirati, najsavjesnijim vozačima može se dogoditi greška u prometu zbog koje može nastati tragedija, no jedno je pogriješiti, a drugo voziti pijan, voziti prebrzo ili se utrkivati.

Dojam je da su krivci za takve prometne nesreće vozači skupocjenih automobila, ponajviše njemačkog trolista – BMW-a, Mercedesa i Audija. A kad bismo dodatno precizirali stanje, čini se da BMW prednjači”, ističe se u članku na Indexu.

Utrkivanje dva vozača i alkohol odveli porodicu u smrt: “Kod tajkuna izmjereno 2,5 promila alkohola u krvi”

Kolikom brzinom su vozili, govori podatak da su automobil u neprepoznatljivom stanju

Smrtno je stradao vozač iz vozila „BMW X5“ Mate Primorac poznati hercegovački biznismen koji se bavio ugostiteljstvom, te ugradnjomm rashladnih komora a posjedovao je i pansion. Kako nezvanično saznajemo Mate se sa svojim prijateljima vraćao sa krštenja.

Kako saznaje portal Crna-Hronika u putničkom automobilu nastradala je porodica Krstić. prilikom smrtno su stradali vozač iz vozila „Renault Scenic“ B.K., njegovi putnici M.K.(1988) i maloljetni R.K.(2013) dok je G.K.(2019.) zadobila teške tjelesne ozljede.

Kako nezvanično saznajemo razlog nesreće je utrkivanje BMW i Mercedes vozača. U BMW X5 se nalazio nastradali hercegovački biznismen, dok se u bijelom Mercedesu nalazio sin hercegovačkog tajkuna koji se inače bavi prodajom novih i rabljenih automobila iz Ljubuškog.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79