Zastupnik SNSD-a na sjednici NSRS: Trivić je zaljubljena u Stanivukovića

Ilija Tamindžija, poslanik SNSD-a, danas je u NSRS grubo vrijeđao poslanicu PDP Jelenu Trivić, što je izazvalo negodovanje poslanika iz opozicije.

Vrijeđanje poslanice, ugledne profesorice Ekonomskog fakulteta i majke dva sina Jelene Trivić desilo se uz odobravanje predsjedavajuće NSRS Željke Stojičić (SNSD), koja nije prekinula stranačkog kolegu Iliju Tamindžiju.

“Gospodin Stanivuković, ja znam da njegova Jeca profesorica, koja je zaljubljena u njega, da joj je krivo za bilo kakve kvalifikacije”, rekao je Tamindžija, a potom je poručio da treba “smiriti” zastupnika Stanića koji je negodovao na izjavu Tamindžije.

“Smirite Stanića, dajte bensedin Staniću”, rekao je Tamindžija.

Na uvrede Ilije Tamindžije, koji je uvrijedio Trivićevu kao ženu, suprugu i majku, navodeći “profesorica Jeca zaljubljena u Draška…” .

Reagujući na te, kako je kazala, gadosti, Trivić je rekla Tamindžiji da je to što je rekao velika sramota. – Za to što ste rekli odovaraćete mom suprugu”, kazala je ona, uputivši zamjerke predsjedavajućoj skupštine što nije reagovala na uvredljive riječi Ilije Tamindžije.

Kako je to izgledalo u NSRS pogledajte:

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79