Zatekao muškarca kako mu siluje ženu, pa mu odrezao spolni organ

Kako se približavao kući, tako je čuo čudne zvukove iz grmlja. Približio se grmlju i imao šta vidjeti.

Muškarac iz Ukrajine odrezao je penis silovatelju njegove supruge nakon što ju je isti napao nedaleko od njihovog doma u Ukrajini, javlja Daily Mail.

Suprug (27) se vraćao doma u svoje selo Shevcenkovo na istok regije Kharkiv, a njegova supruga se oprostila od prijatelja i izašla iz restorana u kojem je bila oko 1 sat u noći.

Hodala je prema kući, kada ju je Dmitry Ivchenko (25) napao straga. Prekrio joj je usta rukom kako niko ne bi čuo vrištanje i odvukao je u obližnje grmlje, kazala je policija.

Žrtvin suprug je s druženja s prijateljima otišao deset minuta poslije nje. Kako se približavao kući, tako je čuo čudne zvukove iz grmlja. Približio se grmlju i imao šta vidjeti – Ivchenko je davio njegovu suprugu dok ju je silovao.

Muškarac je napao silovatelja, udario ga u glavu te potom izvadio švicarski nožić i odrezao mu penis.

– Suprug je izgubio kontrolu nad svojim postupcima. Nije shvatao šta radi – izjavio je njegov advokat Dmitry Spaskin lokalnim medijima.

Vriskovi silovatelja i žrtvino jecanje probudilo je cijeli komšiluk, a žrtvina majka je odmah prijavila Ivchenka policiji. Šokirani svjedoci događaja su pozvali Hitnu pomoć za muškarca.

Nakon incidenta, suprug žrtve je hodao 13 kilometara do susjednog sela. Tamo se našao s poznanikom kojeg je zamolio da ga odvede na policiju. 13. oktobra se u rano ujutro predao policiji i priznao napad.

Suprug je optužen za nanošenje teških povreda i u kućnom je pritvoru, a silovatelj je hospitaliziran i morao je na operaciju. Iz bolnice su samo rekli da pacijent treba dugoročno liječenje i nisu htjeli reći koje su šanse da mu spolni organ ponovno pokušaju prišiti.

Policija će za silovanje optužiti i Ivchenka, a dok je u bolnici, pod policijskom je zaštitom.

Ako ga proglase krivim, suprug žrtve silovanja zbog nanošenja teških tjelesnih povreda mogao bi dobiti osam godina kazne zatvora, a silovatelj Ivchenko pet godina, prenosi Fokus.

Žrtva silovanja morat će proć kroz dugi period psihološkog promatranja kako bi se pokušala oporaviti, pišu lokalni mediji.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments