Zatražen pritvor osumnjičenom za ubistvo Duška Savanovića

Postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka predložio je Okružnom sudu Banja Luka određivanje mjere pritvora za Dalibora Čambera (46) iz Laktaša zbog osnovane sumnje da je ubio Duška Savanovića.

Pritvor je predložen i za Milana Đurđevića (42) iz Laktaša zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela, rečeno je u Okružnom javnom tužilaštvu.

Ovo je mladić koji je sinoć ubijen u Trnu kod Laktaša


Iz Okružnog javnog tužilaštva ranije je saopćeno da je Dalibor Čamber osumnjičen da je, u društvu s osumnjičenim Milanom Đurđevićem, ranio iz pištolja Duška Savanovića i Aleksu Babića.

Mladić iz Laktaša preminuo je u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske od posljedica ranjavanja u četvrtak, 31. decembra, u 22.50 sati u pucnjavi na benzinskoj pumpi u Trnu, općina Laktaši prenosi Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79