Zatražen pritvor za Benjamina Spahovića koji je Porcheom udario dječaka

Zatražen pritvor za Benjamina Spahovića koji je Porcheom udario dječaka


Tužilaštvo KS zatražilo je određivanje pritvora Benjaminu Spahoviću koji je u petak navečer udario automobilom 17-godišnjeg Orhana Tanovića, sina reditelja Danisa Tanovića, na Drveniji i nanio mu teške povrijede.

– Pritvor je zatražen, zbog opasnosti od bjekstva, uticaja na svjedoke, ponavljanja krivičnog djela – rečeno je za portal “Avaza” iz  Tužilaštva KS.

Prijedlog je upućen Općinskom sudu Sarajevo.

Podsjećamo, Spahović je na licu mjesta uhapšen a sinoć je predat u nadležnost Tužilaštva KS.

Danas su se na Instagramu oglasili Danis i njegova supruga Maelys de Rudder Tanović.

– Hvala vam svima koji ste uz nas u ovom teškom trenutku. Hvala policajcu koji se zadesio na mjestu nesreće i odmah zatražio pomoć, hvala Hitnoj Pomoći na brzoj intervenciji, hvala osoblju Cum-a i svim doktorima koji su pomogli da Orhan preživi prve kritične trenutke. Nadamo se da će Orhan biti dobro i da će nam se uskoro vratiti. Čuvajte, volite i pazite svoje bližnje – napisao je Danis Tanović.

Njegova supruga se također zahvalila svima na podršci.

U petak ga je udario automobil koji je vozio prebrzo

– Moj predivni sin Orhan treba vašu ljubav upravo sada. Ovo je njegova stara slika. On je sada zgodan, ljubazan i snažan 17-godišnjak, koji ispunjava naše dane radošću i životom. U petak ga je udario automobil koji je vozio prebrzo. O njemu brine najprofesionalnije i najposvećenije medicinsko osoblje i znam da je u najboljim rukama. Molim se za njegov potpuni oporavak. Molimo vas da nam se pridružite svojim molitvama. Hvala vam – napisala je Maelys de Rudder.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija