Zatukao majku pajserom, cijelo mjesto u šoku: Mladić odranije poznat policiji

Šarengrad, mjesto između Iloka i Vukovara u Hrvatskoj, obilježila je strašna tragedija. U tom mjestu sin je ubio majku i ta vijest potresla je cijelu Hrvatsku. Ubistvo se dogodilo u četvrtak u večernjim satima.

Kako piše portal 24. sata.hr 27. godišnjak je pajserom ubio 56-godišnju majku. Smrtno stradalu B. D., navodno je ubio najmlađi od trojice sinova s više udaraca pajserom. Nakon što je hladnokrvno ubio majku na terasi porodične kuće, I. D. se udaljio s mjesta zločina, i to s krvavim pajserom u ruci.

Svjedoci govore i kako je I. D. trčao i vikao. Otišao je u kafić u naselju Bapska koje se nalazi pored Šarengrada gdje je sjeo, stavio krvavo oružje pored sebe i čekao da ga policija uhapsi.

Mještane je ovaj stravičan čin šokirao, a mladić je do sada bio nekoliko puta hospitaliziran, te je od prije poznat policiji zbog nasilnog ponašanja.

– Nakon srednje škole, počeo se ponašati čudno. Pokazivao je agresiju i vidjelo se da s njim nije nešto kako treba – kazali su mještani za 24. sata.hr.

Detalji ovog strašnog događaja znat će se nakon policijske istrage koja je u toku.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79