Zaustavi me u Istočnom Sarajevu policijac, gura glavu kroz prozor, bez maske: A u Sarajevu ne možeš vidjeti policajca bez maske!

Pitanje Lukaču: Kako je nemoguće u federalnom Sarajevu vidjeti policajca bez maske i kako je kod nas nemoguće vidjeti sa maskom? – upitala je Pandurević ministra policije Republike Srpske

Aleksandra Pandurević, savjetnica svog stranačkog šefa u Srpskoj demokratskoj stranci (SDS) Mirka Šarovića u Ministarstvu vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH, a nekadašnja zastupnica u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, opisala je na Twitteru svoje neugodno iskustvo sa policijom u Istočnom Sarajevu:

– Zaustavi me u Istočnom Sarajevu policija. Ja sa maskom jer u autu vozim i druge. Saputnici takođe. Policajac se primakao, bez maske, da može glavu bi ugurao kroz prozor.
Pitanje Lukaču: Kako je nemoguće u federalnom Sarajevu vidjeti policajca bez maske i kako je kod nas nemoguće vidjeti sa maskom? – upitala je Pandurević ministra policije Republike Srpske Dragana Lukača.

I vjerovatno će ostati bez odgovora…

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79