Zavirite u luksuznu vilu Edina Džeke u Sarajevu (VIDEO)

Radi se o objektu na četiri sprata koji će biti dom za porodicu Džeko. Osim dostignuća na sportskim terenima javnost privlače i detalji iz privatnog života našeg legendarnog nogometaša, istinskog ambasadora naše zemlje.

Klix.ba objavljuje snimak objekta koji nosi naziv “Vila E”, u naselju Višnjik, nedaleko od centra grada.

Prelijepu građevinu projektovao je arhitektonski studio “Doxat” iz Sarajeva, a građena je tri godine.

“Nakon skoro tri godine, tonu sastanaka i mjeseci detaljisanja i nadzora… ‘Vila E’ je završena! U Doxatu težimo ka stvaranju jednostavne i funkcionalne arhitekture i to je sve ono što ‘Vila E’ predstavlja. Moderna, luksuzna vila s jednostavnim i čistim linijama”, napisali su arhitekti.

Objekt je opremljen svim tehnološkim dostignućima savremene gradnje. Tu su i sauna, fitness sala te generalno dosta moderno dizajniranog prostora.

Pažnju medija je prije nekoliko godina privukla vijest da je Džeko kupio atraktivnu nekretninu u Dubrovniku, na prestižnom Babinom Kuku. Za razliku od njega ovaj sarajevski objekt djeluje nešto manji, ali i intimniji od dubrovačkog.

Također, poznato je kako je Džeko zajedno s prijateljem i bivšim saigračem iz reprezentacije Senijadom Ibričićem prije četiri godine ušao u biznis stanogradnje te u splitskom naselju Podstrana izgradio luksuznu višespratnicu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79