Zbog krađe novčanika izboli se noževima

Jedan treći dečko je tom Robiju ukrao novčanik, uzeo novac i bacio ga u jednu kutiju. Stankec je našao novčanik i išao mu ga vratiti. Što je dalje bilo, ne znam, ali vidite kako je završilo, govori nam utučena djevojka

Stao sam i vidio ozlijeđenog mladića kako leži na tlu na leđima. Kraj njega je bio prijatelj i držao mu glavu, ispričao nam je muškarac, koji se među prvima našao na mjestu zločina u Vrapčanskoj ulici u Zagrebu.

Kako je danas izvijestila zagrebačka policija, više ljudi fizički su se sukobili na ulici.

Tad nepoznati počinitelj oštrim predmetom ozlijedio je da muškarca u dobi od 31 i 30 godina, nakon čega se udaljio s mjesta događaja. Uslijed zadobivenih ozljeda 31-godišnjak je preminuo na mjestu događaja, dok je 30-godišnjaku liječnička pomoć pružena u KB-u Sveti Duh, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen – priopćili su iz policije dodajući kako su službenici iste večeri uhitili sumnjivca kojega dovode u vezu s događajem koji su okvalificirali kao ubojstvo i pokušaj ubojstva.

Drži se brate, nemoj zaspati’, vikao je njegov prijatelj. Stavio sam mu karton pod glavu da ne leži na zemlji i okrenuli smo ga na bok. Podigli smo mu majicu i vidjeli jednu ubodnu ranu na trbuhu dužine možda dva centimetra. Nije gotovo uopće bilo krvi. On je bio pri svijesti i cijelo vrijeme je nešto nerazumljivo mrmljao. Bio sam tamo nekih 20 minuta i u to vrijeme Hitna još nije stigla – govori muškarac šokiran smrću.

Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o Domagoju Tomšiću, dok je njegov prijatelj Ivan Stanković ranjen.

Dvije njegove uplakane prijateljice zatekli smo kako pale lampaš na mjestu gdje je stradao. Jedna od njih govori nam što je, prema onome što su čule, bio povod krvavoj svađi.

– Jedan treći dečko je tom Robiju ukrao novčanik, uzeo novac i bacio ga u jednu kutiju. Stankec, tako zovemo Ivana, našao je novčanik i išao mu ga vratiti. Što je dalje bilo, ne znam, ali vidite kako je završilo – govori utučena djevojka.

Pojašnjava da su Domagoj i Ivan živjeli kod jednog čovjeka u blizini te da je ona zvala Domagojevu mamu i sestru kako bi im javila da dođu do tržnice.

Zbog sumnje da je ubio jednog i pokušao ubiti drugog mladića policija je uhitila Roberta I. Jučer je još bio na kriminalističkoj obradi. Kako su nam ispričali susjedi i njegovi poznanici, riječ je o povučenome mladiću.

– Živio je ovdje u kući s jednom ženskom. Nikad s njima nije bilo problema, galame ili tako nešto. U šoku sam – ispričao je susjed za 24Sata.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79