Zbog kukuruza zapalio komšiju: “Napao je mog tatu zbog kukuruza! Nema govora o ljubavnim vezama”

Kćerka R.M, koga je komšija Z. D. (58) polio benzinom i zapalio u selu Dublje kod Šapca, Tanja M., rekla je da je uzorok incidentu vjerovatno sukob oko kukuruza koji je njen otac čuvao.

Inače, Z. D. je sinoć oko 21 sat pozvao komšiju da izađe ispred kuće, polio ga benzinom i zapalio, a poslije toga pobjegao. Teško povrijeđenom R.M. u pomoć su pritekli majka i komšije, a on se trenutno nalazi na klinici za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju.

“Šanse mog oca da preživi su nikakve, on je u jako teškom stanju. Komšija koga znamo ceo život i sa kojim smo sarađivali, pozivali ga da nam pomogne i uvek plaćali, zapalio je mog oca zbog svađe koja datira od prošle jeseni”, izjavila je kćerka nesrećnog čovjeka.

“Naime, moj otac je preuzeo na sebe da čuva kukuruz koji je u vlasništvu supruge Z.D., sa kojom on inače nije u kontaktu. Komšija je tada pokušao da uzme taj kukuruz, ali otac nije dozvolio. Vređao nas je sve, pretio nam, pa ga je tata isterao iz dvorišta”, objašnjava ona za “Kurir”.

Kako navodi, sigurna je da motiv ovog stravičnog zločina nije ljubavna veza, kako se priča.

“Moj otac živi sa mojom majkom, ima dva unučeta, dvoje dece. Komšija je poznat kao problematičan i sklon alkoholu, svima je pravio probleme”, dodala je Tanja M.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79