Zbog nepoštivanja mjera u Bijeljini: Sankcionirano deset osoba

Policajci iz Bijeljine sankcionirali su deset osoba zbog nepoštivanja zaključaka Štaba za vanredne situacije o ograničenju i zabrani kretanja osoba starijih od 65 godina, kao i kretanja u vrijeme policijskog sata, zbog pandemije koronavirusa, saopćeno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Aktivirana VIBER grupa o aktuelnostima vezanih za koronavirus Covid-19

Sedam osoba je sankcionirano zbog nepoštivanja policijskog sata, dvije osobe starosti iznad 65 godina zbog kršenja zabrane kretanja i jedna osoba zbog toga što nije poštovala izrečenu mjeru kućne izolacije.
U nedjelju, 29. marta, oko 15:20 sati, policajci su u naselju Koraj zatekli M. H., državljanina Nizozemske, koji nije poštovao mjeru kućne izolacije. M. H. je prekršajno sankcioniran.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79