Zbog podrške Seki Sablić: Draganu Bjelogrliću poručili da napusti Srbiju

Nakon napada na Seku Sablić, zastupnik Vučićeve Srpske napredne stranke Marko Atlagić napao je i glumca Dragana Bjelogrlića, kome je na današnjem zasjedanju Skupštine Srbije poručio da je “bez morala i stida” kao i da bi trebalo da napusti Srbiju.

Regujući na to što je Bjelogrlić stao u odbranu koleginice Seke Sablić Atlagić je na njegov račun iz skupštinske klupe uputio niz uvreda i optužbi.

“O gospodinu Belogrliću, Bjelogrliću… On je bez truna morala i stida. Da ima barem malo morala, ispunio bi obećanje da će napustiti Srbiju ako propadnu protesti “1 od 5 miliona”. Zato ga pozivam da ispuni obećanje, kao visoko moralna osoba. Uostalom, neću da se bavim Belogrlićem, Bjelogrlićem, čovjekom koji se bavi mitom i korupcijom, to ne kažem ja, nego Antonijević”, rekao je Atlagić i dodao:

“Zato Belogrlićem, Bjelogrlićem treba da se bavi policija, ne ja. Zato je Belogrlić, Bjelogrlić moralna sramota nacije i Srbije. Neću da se bavim čovjekom koji je rekao da se iz Srbije ne odlazi zbog siromaštva već zbog primitivizma, već je građanima Srbije rekao da su primitivci. Rekao je da Srbija nije otadžbina, već džungla.”

Podsjetimo, Atlagić je 24. novembra, tokom skupštinskog zasjedanja, za srpsku glumicu Seku Sablić rekao da nije patriota, nadovezujući se na intervju koji je ona prethodno dala za nedjeljnik NIN.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79