Zbogom dušo: Zagrepčani ispred bolnice ostavili igračke za preminulu djevojčicu

Djevojčica koja je u Klaićevu bolnicu stigla s teškim povredama glave je danas u poslijepodnevnim satima preminula. Građani su se okupili ispred bolnice i ostavili joj igračke, svijeće, poruke…

Večeras građani Zagreba su se okupili ispred Klaićeve bolnice i ispred nje ostavljali poruke, svijeće i plišane igračke za djevojčicu (2,5) koja je izgubila bitku za život u poslijepodnevnim satima.

Sve je više mučnih detalja o zlostavljanju djevojčice, oglasili se i njeni udomitelji

Posebno je dirljiva i poruka koju je netko ostavio malenoj:

“Malena, ti si naša princeza, naša djevojčica i mi te volimo. Mi smo svi tvoji roditelji i u našim si srcima. Ovog Uskrsa u našim si molitvama, ozdravi. Voli te tvoja majka – cijela Hrvatska.”

Nakon što je prije nekoliko dana završila u bolnici u Novoj Gradiškoj zbog teških povreda glave, djevojčica je prebačena u Klaićevu bolnicu gdje su se doktori borili za njezin život, prenosi 24sata.

Njezini roditelji su u pritvoru. Majci je u poslijepodnevnim satima izmijenjena kvalifikacija kaznenog djela. Tereti ju se za teške tjelesne povrede sa smrtnim ishodom. Prijeti joj kazna do 15 godina zatvora.

  U Petrinji se ponovila Banjaluka: Velika sličnost između dva razorna potresa

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79