Zdravko Krivokapić u opuštenom izdanju: Bez članova obezbjeđenja čekao u redu sa građanima

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić oduševio je javnost potezom koji se na području zemalja bivše Jugoslavije, iako predstavlja potpuno normalnu aktivnost, ne viđa tako često kada je riječ o političarima.

Kako prenose crnogorski mediji, Krivokapić slobodne dane provodi na moru, a jedno popodne iskoristio je i za kupovinu na obližnjoj pijaci. Ono što je oduševilo javnost jeste činjenica da je Krivokapić na pijacu stigao bez obezbjeđenja te je čekao u redu sa građanima s kojima se srdačno pozdravio i razmijenio nekoliko riječi.

Iako bi ovakvi potezi trebali predstavljati sasvim uobičajene situacije, političari u regiji često koriste i odlaske na pijacu ili obližnje trgovine kako bi pokazali “moć” pa se tako na lokacijama koje građani obilaze svakodnevno političari mogu vidjeti kako kupuju okruženi članovima obezbjeđenja.

Prema pisanju medija u Crnoj Gori Krivokapić je tokom odlaska na pijacu nosio majicu s likom preminulog oca Moma Krivokapića s natpisom: “Sve mogu u Hristu koji mi moć daje”.

Kao što se i pretpostavljalo, fotografije premijera Krivokapića izazvale su mnoštvo komentara na društvenim mrežama.

Nekima se postupak premijera Crne Gore dopao te su rekli kako upravo ovakve situacije jasno pokazuju da “sloboda nema cijenu”, dok su sa druge strane pojedini građani negativno ocijenili Krivokapićev potez te su mu zamjerali previše “ležeran stil oblačenja”, a neki su naveli kako se radi o čistom populizmu.

Krivokapić je i ranije fotografisan među tezgama na pijaci, ali i u jednom od tržnih centara u Podgorici.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79