Zdravko traži društvo sinu (11) dok on peca ribu na moru. Sve plaćeno, brod se nalazi blizu Makarske

Vrlo neobičan oglas osvanuo je u susjednoj Hrvatskoj, tačnije Osijeku.

Tako je Zdravko D. objavio oglas u kojem traži djevojku za čuvanje i druženje s njegovim 11-godišnjim sinom.

Potrebno je društvo za čuvanje i druženje s njegovim sinom.

Osoba koja se javi na oglas ima plaćen put, smještaj i hranu, pa i dnevnicu po dogovoru. U oglasu još stoji i to da je put planiran za kraj juna, odnosno početak jula, a na moru bi ostali dvije sedmice.

Novinar Glas-slavonije.hr. javio se na ovaj oglas, a odgovorio je na poziv Osječanin Zdravko koji planira ljetovanje u Promajni blizu Makarske.

Karlo, njegov sin, nada se da će se javiti ženska osoba.

“Nažalost, supruga nije u prilici ići s nama i došli smo na ovu ideju. Iskreno, volim otići jutrom na pecanje tijekom ljetovanja, volim se i prošetati na neka mjesta gdje možda Karlo ne bi volio ići. A kao i svakom roditelju, i meni je želja da se on lijepo provede i obojica smo zaključili da bi bilo super povesti osobu koja bi ga animirala”, iskreno je rekao Zdravko.

A one koji se jave na oglas dočekat će ni manje ni više nego odlikaš Karlo, učenik koji je sa svim zaključenim peticama završio peti razred i zamjenik je predstavnika Osnovne škole “Ljudevita Gaja” u aktualnome Dječjem gradskom vijeću Grada Osijeka.
A broj?

Karlo dugi niz godina svira bisernicu s kojom je i prošle godine na moru uveseljavao prolaznike, a sebi osigurao pristojan džeparac. Isto namjerava učiniti i ove godine, a sad još samo očekuje da će se na oglas u čijem je sastavljanju i sam sudjelovao javiti ženska osoba koja će mu dane na moru učiniti još zanimljivijima.
Valja dodati da se zainteresirane osobe, i to, kako stoji u oglasu s ozbiljnim ponudama, mogu javiti na broj 098-196-79-16.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79