Zelene Beretke: “Javno pozivamo sve političke partije, njihovo lidere…”

Redakcija portala Crna-Hrobika prenosi u cjelosti saopštenje za medije kojeg prenosimo u cjelosti.

“JAVNI ZAHTJEV PREMA SVIM POLITIČKIM PARTIJAMA U BIH I MEĐUNARODNOJ ZAJEDNICI POSEBNO EU!

Poštovani političari ,

Ne trebamo puno objašnjavati situaciju koja se dogodila VIŠEGRADU, u gradu koji je jedan od prvih 1992. godine nastradao od dobrovoljaca iz susjedne države SRBIJE takozvanih ČETNIKA, JNA, domaćih ČETNIKA i ostalih bandi koje su klale ljude, ubijale ljude , silovale žene i djecu i uništavali sve što nije SRPSKO ODNOSNO PRAVOSLAVNO !

Sami smo svjedoci da se historija ponovila iz Drugog svjetskog rata, a da njen ideolog i dan danas svojom ideologijom četništva i velike srbije Dražo Mihajlović okuplja svoje nasljednike i takozvane VOJVODE ODNOSNO ČETNIKE !

Svjedoci smo da tu ideologiju nije uništio ni Tito odnosno komunizam koji je iste te četnike radi ”mira u kući” amnestirao 1945. koji su nastavili njegovati tradiciju zločina i koji su prvom prilikom ponovili 1991 godine!

Da vas ne bi više zamarali historijom koja je sve opće poznata svima, od svih političkih partija zahtjevamo da odmah prekinu formiranje vlasti na nivou BIH sa svim partijama koje :

1. Ne osude skupljanje ČETNIČKOG POKRETA u VIŠEGRADU,

2. Da se prekinu svi razgovori oko formiranja vlasti odnosno Vijeća ministara BIH dok se ne skloni sporni ”spomenik Draže Mihajlovića sa teritorije BIH

3. Da se zabrani rad i djelovanje udruženja RAVNOGORSKI POKRET ČETNIKA

4. Da Međunarodna zajednica prekine sve aktivnosti prijema BIH u EU dok se ova gore pitanje ne riješe!

U slučaju da se ne ispune naši zahtjevi smatrat ćemo sve političke partije da su potpuno iste ideologije i da podržavaju ideologiju ČETNIKA I VELIKE SRBIJE koji jedva čekaju trenutak da ponove historiju zločina!

Narodu ćemo javno pojasniti da partije koje se predstavljaju patriotske, a ne ispune zahtjeve koji vode boljem suživotu, da im je preća vlast i fotelja nego pravda prema žrtvi i budućnosti BIH .

Zato javno pozivamo sve političke partije, njihovo lidere, njihova rukovodstva da stanu iza našeg zahtjeva i da jednom riješimo sa tom ideologijom !

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments