Zelene Beretke protiv SDA bota: “Želimo upozoriti sve naše Bosance i Hercegovce da postoje ovakvi bolesni umovi kao što je Jasmin”

Jasmina Mulahusića radikalni SDA internet jurišnik koji napada sve političare i novinare koji nisu pod SDA palicom, na svom Facebook profilu objavio je navodnu fotografiju na kojoj političar NIP-a Nihad Kestendžić tvrdi da od SDA u Sarajevu će ostati samo Alijine kosti , ako i to.

Na ovu fotografiju reagovao sam Nihad Kestendžić: “Pogledajte kakvom se fitnom, u noći Nove hiždretske godine, bave šejtani iz Luksemburga. Ovakvu gadost nikada nisam, niti bih mogao napisati. Ko god me makar površno poznaje zna kakvo mišljenje imam o rahmetli Predsjedniku.”

Na ove tvrdnje reagovali su i pripadnici Zelenih Beretki.

Poštovani članovi naši pratitelji dobro se pripazite raznih takozvanih “branioca i patriota” , a posebno Jasmina Mulahuseina .

Ne poznajemo lično Nihada Kestendžića niti podržavamo njegovu stranku čak šta više za nas je njegov predsjednik četnik , ali šta je Jasmin uradio to je uvreda za sviju nas samo radi par lajkova. Napravio je rečenicu i poturio je da je Nihad napisao “od SDA će ostati samo Alijine kosti , ako i to” !

Nihad je pristao na sve provjere da nije to objavio na Twitteru što je i dokazao i sada je ostalo da je samo bolesni um idiota koji je prvenac u SDA kao neko ko je značajan napravio ovakvu odvratnu rečenicu u kojoj se dohvatio i kostiju rahmetli našeg komandanta. Ne želimo braniti SDA ona se sama brani, ali želimo upozoriti sve naše Bosance i Hercegovce da postoje ovakvo bolesni umovi kao Jasmin da se u podvalama sjete dirati i kostiju našeg rahmetli komandanta .

Užas kakvi se ljudi predstavljaju patriotima i muslimanima .

Ovo ćemo i mi prijaviti tužilaštvu i SIPI jer je ovo ogromna uvreda i poniženje i širenje mržnje nacionalne netrpeljivosti na račun predsjednika i komandanta rahmetli Alije Izetbegovića .Pozivamo SDA da se radi ovoga postupka ograditi od ovoga idiota i kretena .Kada ga opomeneš da vrijeđa veliki broj patriota onda bi on pokazao kao kako je opasan .

ZELENE BERETKE BOSNAE

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79