Zelene Beretke: Pozivamo “hrabru” Jedinicu za podršku Kantona Sarajevo da riješe migrantsko nasilje u glavnom gradu

Sinoć je na Baščaršiji u ulici Bravadžiluk došlo do fizičkog sukoba, a kako saznajemo, tukli su se migranti.

Kako saznajemo, trojica migranata su upotrebom oštrog predmeta napala jednog, te je on ostao nepomično ležati na tlu.

Povrijeđenom licu je ljekarska pomoć ukazana od strane ekipe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, a potom u UKC u Sarajevu, gdje su od strane ljekara konstatovane teške tjelesne povrede i zadržano je na daljem liječenju.

Povodom nemilog događaja oglasili su se iz Zelenih Beretki

Pozivamo MUP kantonalna sarajevo na čelu sa ministrom Admir Katica i komesarom Nusret Selimović, a posebno pozivamo “hrabru” Jedinicu za podršku kantona Sarajevo da riješe migrantsko nasilje u glavnom gradu .

Ovakve scene su postale svakodnevnica naših ulica jer migranti se obračunavaju između sebe, ali napadaju i naše građane !

Svjedoci smo da u rukama imate veoma jaku silu jer ste to pokazali prije par dana u ulici “DOBROVOLJAČKA” kada ste poslali 250 dobro opremljenih i do zuba naoružanih policajaca uključujući i snajperiste koji su bili raspoređeni po krovovima zgrada, i to sve radi stotinjak veterana Armije BiH pripadnika Zelenih Beretki koji su mirno došli odati počast svojim poginulim suborcima!

Ako tu silu možete pokazati nama zašto onda tu silu ne pokažete na migrantima i ne sklonite ih sa ulica grada ili vam je stalo da do kraja uništite turističku granu našeg kantona .

Obzirom da pratite svaku našu objavu valjda vam ova bude od koristi i počnete raditi svoje poslove za koji ste plaćeni a ne da veteranima pokazujete zube kao neke pobiješnjele zvijeri. – izjavili su iz Zelenih Beretki

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79