Zelenim Beretkama Facebook gasi grupu: “Evo kako možete poslati zahtjev za članstvo”

Poštovani članove grupe obzirom da svaki dan gledamo potpuno iste scene kao one iz 1991. i 1992. godine, uskoro ćemo proširiti svoje članstvo i krenuti u prijem novih članova”.

U objavi Facebook grupe “Zelene beretke Bosnae” još stoji: “Bit će te obaviješteni šta kako i gdje se učlaniti. Ovo je prvi put poslije Agresije na Bosnu i Hercegovinu da ‘beretke’ kreću sa prijemom novih članova.”

Zelene Beretke: Za 24 sata, dobili smo preko 15.000 upita za prijavu

Nakon velikog priliva članova u Facebook grupu “Zelene Beretke” ovlašene osobe za komunikaciju, najavile su da postoji mogućnost da društvena mreža ugasi ovu grupu. Potvrdili su to iz Zelenih Beretki.

“Poštovani članovi Facebook nam šalje upozorenja da će ukinuti grupu zato vas molimo zapišite naše email kontakte da možemo komunicirati .
zeleneberetkebh@gmail.com
zeleneberetke.ks@gmail.com
Na ova dva emaila možete slati zahtjeve za članstvo .
Odgovaramo velikom broju novih članova ali ne stižemo odmah svima odgovoriti .
Hvala na razumijevanju .” -saopštili su iz ZB.

Milorad Dodik ponovo komentarisao Zelene beretke i Bužim, spominjao i Izetbegovića i OSBiH

Kažu nam da kada regularne policijske snage izlaze na ulicu koje svaki dan izlaze na ulicu, a onda je to problem, a nije naoružavanje ili novo formiranje Zelenih beretki ili ta manifestacija u Bužimu?

To ne izaziva nikakvu reakciju, ali to smo već navikli. Mi imamo sigurno okruženje u RS i zaštitit ćemo svakog građanina bio Srbin ili Bošnjak u RS.

Odbacujem sve one događaje koji su se desili ovih dana, policija je poduzela mjere i oni su predani u postupanje zakonskom procedurom. Da li će to u Bužimu raditi, ja nemam pojma. Ali ja imam svojih zaključaka, a to je da naravno ne postoji ravnopravnost.

(VIDEO) Veliki skup u Bužimu. Obilježena 29. godišnjica akcije “Munja 93”

Oni žele od regularnih policijskih snaga da naprave čudo, a od ovih paravojnih to im je kao pristojno – rekao je Dodik.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79