Želio pomoći pretučenoj ženi, jedva izbjegao batine

Policijskoj stanici Modriča u ponedjeljak je oko 20 sati prijavljen nesvakidašnji incident koji se desio u selu Jezero kod Vukosavlja.

Jozo Šimić (65) iz sela Srnava naišao je Mercedesom s prijateljem Veselkom Petrićem na djevojku koja je bila sva krvava. Šimić je zaustavio vozilo u namjeri da je preveze do Doma zdravlja.  Ona je sjela u automobil, ali  je tada naišao Golf 2, bez oznaka, i tri puta udario u zadnji dio Mercedesa.

Šimićev oštećeni Mercedes

Šimićev oštećeni Mercedes Foto: (Avaz)

– Odmah smo pozvali policiju, ali se bijeli Golf tad pojavio ispred nas i opet tri puta udario u naš auto, da bi, na kraju, poderao lijevu stranu i tom prilikom je slomio točak.  Mladić je izašao iz Golfa i počeo  nam prijetiti, posovao nam je sve po spisku. Bio je vidno pijan. Došla je policija, a on je pobjegao prema Odžaku. Policija je preuzela djevojku. Mi smo joj željeli samo pomoći, jer je bila sva krvava i iscrpljena, najvjerovatnije od batina – ispričao nam je Veselko Petrić.

Iz Policijske uprave Doboj saopćeno je da je odmah po prijavi reagirala policija u Modriči.

– Osoba  M. R. je uhapšena. Kod njega je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu i da je pozitivan na određenu opojnu drogu – kazali su iz policije.

Saznajemo da se radi o Miletu Raduloviću (25) iz Novog Grada kod Odžaka. Navodno je registrirani narkoman, koji je i ranije imao problema sa zakonom, dok je djevojka S. T. (27) iz Bosanskog Šamca. Ona se predstavila kao Radulovićeva supruga prenosi Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments