Želite pratiti novosti sa granica u BiH? Evo kako možete pratiti informacije sa terena!

Na graničnom prelazu Bosanska Gradiška pojačana je frekvencija vozila u oba smjera. Na izlazu iz Bosne i Hercegovine kolone vozila su na graničnim prelazima: Deleuša, Zupci, Gabela Polje, Kamensko, Bosanski Brod, Bosanska Kostajnica, Gradina i Gorica, objavili su iz Bosanskohercegovačkog automoto kluba (BIHAMK).

Povremeno se duže kolone vozila formiraju i na graničnim prelazima sa obje strane Neuma (Neum I i Neum II). Na graničnim prelazima Doljani i Ivanica nema dužih čekanja na izlazu iz BiH, ali su kolone vozila u prostoru između dva granična prelaza, na ulazu u Hrvatsku. Granični prelaz Trebimlja-Čepikuće je u funkciji, ali iz BIHAMK-a upozoravaju na gust dim, zbog požara.

Pojačana je frekvencija vozila na svim važnijim putnim pravcima u Bosni i Hercegovini, pa iz BIHAMK-a apeluju na vozače da voze maksimalno oprezno, da drže odstojanje između vozila i da tokom dužih putovanja prave češće pauze.

Sve informacije sa bh. cesta pratite u Viber grupi koja broji više od 30.000 ljudi klikom na OVDJE.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79