Željko dobio dvije smrtovnice: Jednu dala supruga, drugu ‘supruga pred Bogom’

Dvije obavijesti o smrti proširile su se društvenim mrežama zbog jednog neobičnog detalja.

Naime, objavljene su dvije obavijesti o smrti jednoga muškarca u Zagrebu, no razlika je u ožalošćenoj obitelji. Potpisane su tako, naime, dvije supruge te više djece i unučadi.

“U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i znancima tužnu vijest da je naš dragi suprug, otac, djed, svekar, tast i brat, gospodin Željko Pasarić iznenada preminuo u petak 19. V. 2023. u 73. godini života. Pogreb dragog pokojnika bit će u četvrtak 25. V. 2023. u 12.30 sati iz mrtvačnice na Miroševcu. Termin mise zadušnice bit će objavljen na pogrebu. Počivao u miru Božjem!”, stoji u obje osmrtnice.

U jednoj su kao ožalošćeni navedeni supruga pred Bogom Štefanija, sin Marko, kćeri Martina i Andreja, unuke Franka, Nika i Karla, snaha Lana, zet Stanko te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. U drugoj pak stoje supruga Lidija, sin Vinko, unuka Nea, snaha Tena, sestra Višnja s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji, piše Večernji.

Nakon što su osmrtnice, inače objavljene jedna uz drugu, jučer objavljene na društvenim mrežama, komentari ne prestaju.
Viralne smrtovnice

“Malo je reći da sam se raspao od smijeha”, stoji na Twitteru uz fotografiju novina. Mnogi su i u komentarima ustvrdili kako bi željeli prisustvovati gospodinovom pogrebu te ostavinskoj raspravi.

“Ova prva se nikako neće dati iz ostavinske”, “Mnogi su za gospođu ‘pred Bogom’. Em pred Bogom, em veća osmrtnica”, “Nije mu bilo lako”, “Ja navijam za suprugu pred Bogom Štefaniju”, “Mami me da to pogledam uživo”, “Urnebes”, “Sapunica”, neki su od brojnih komentara na Twitteru.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79