Željko Komšić se ironično smijao i prevrtao očima dok je Dodik pričao o raspadu BiH

Dodik je istakao da bi bilo dobro da u dogovorima između domaćih stranaka učestvuju turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan, kao i srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić

Interesantno je večeras bilo na konferenciji za medije koja je upriličena u zgradi Predsjedništva BiH, povodom sastanka članova ove državne institucije sa turskim predsjednikom Recepom Tayyipom Erdoganom.

Za takvo nešto pobrinuo se, prevashodno, Milorad Dodik koji je i večeras iskoristio priliku da potegne priču o “mirnom raspadu” Bosne i Hercegovine.

Dodik je, podsjećamo, kazao kako je mirna disolucija najbolje moguće rješenja, na šta su oštro reagovali druga dva člana Predsjedništva BiH, Željko Komšić i Šefik Džaferović.

Zanimljiva situacija dešavala se nakon verbalnog “okršaja” članova Predsjedništva BiH, kada je Dodik nakon priče o raspadu govorio o dogovoru političkih stranaka unutar naše zemlje.

On je istakao da bi bilo dobro da u dogovorima između domaćih stranaka učestvuju turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan, kao i srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić piše Oslobođenje.

Dok je kamera u tom momentu snimala Dodika, u pozadini se nalazio Željko Komšić koji je, svjestan Dodikovih “prenosa” sa raspada na dogovor, sve to popratio uz ironični osmijeh i prevrtanje očima.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79