Željku Đekiću (54) zvani Lika likvidirao prodavačicu Lidl-a u Splitu

 

U Splitu se danas dogodio stravična tragedija, kada je muškarac nožem likvidirao prodavačicu iz Lidla. Kako je objavila Slobodna Dalmacija, za likvidaciju prodavačice iz Lidla sumnjiči se Željko Đekić – Lika.

Saznajemo identitet muškaraca iz Lidla, radi se o Željku Đekiću (54) zvanom Lika iz Splita. Sa žrtvom V.P. (44) ima zajedničko dijete, ali nisu bili u vezi u poslijednje vrijeme. Policija ga do sada nema evidentiranog kao počinitelja kaznenih djela, niti kao obiteljskog nasilnika, piše Slobodna Dalmacija.

Nesretna žena je malo prije 15 sati u trgovini na Poljičkoj cesti slagala artikle na policu kada joj je prišao bivši partner.

Prvo je verbalno nasrnuo na nju, a zatim je završio sa hladnim oružjem.

– Vikao je na nju:”Nisi mi dala vidit dite tri miseca!” Onda je počeo ubadati i nisam više mogla gledat – priča svjedokinja za Slobodnu Dalmaciju.

Prema prvim podacima, 43-godišnjakinja je ubodena 15 puta. Odmah je prevezena u KBC Split, ali je preminula nedugo nakon tragičnog događaja

Željka je savladao zaštitar Lidla uz pomoć nekoliko mladića koji su ga bacili na pod.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79