Žena iz BiH gađala njemačku policiju bocama: Udarila policajca šakom, drugog ugrizla za nogu

Ženu sada očekuje kaznena prijava za napad na policajce i pružanja otpora pri uhićenju.

Njemačka policija objavila je da je u srijedu ujutro njihove službenike u Zračnoj luci München napala 34-godišnjakinja iz Bosne i Hercegovine.

Kako je stajala na galeriji jedan kat više, bacila tri boce na policajce koje ih na sreću nisu pogodile. Dvojica policajaca u civilu koji su se zatekli u blizini promatrali su situaciju i htjeli su provjeriti ženu nakon što su se identificirali kao policajci, piše Fenix-magazine.

Međutim, bez upozorenja napala je dvojicu policajaca. Jedan policajac je zadobio ogrebotine na glavi kada ga je udarila šakom. Drugog policajca 34-godišnjakinja je ugrizala za nogu i on je pri padu uganuo nogu te je morao na liječenje. Uz pomoć druge ophodnje, žena je napokon svladana. Međutim, to je nije spriječilo da nastavi vrijeđati policajce.

Ženu sada očekuje kaznena prijava za napad na policajce i pružanja otpora pri uhićenju. Istragu provodi inspekcija policije Zračne luke München.

 


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79