Žena mu umrla pred očima, sin jaukao od bolova: Potresna ispovijest preživjelog putnika

“Sve sam vidio. Goran je izašao na glavni put, a onda nas je velikom brzinom udario kamion. Kao da je išao 100 na sat. Udario nas je takvom jačinom kao da nas je voz udario. Sjedio sam pozadi i uspio da iskočim kroz prozor. Bio sam sav krvav”, rekao je u ispovijesti za Kurir Dejan Zdravković (31) iz Jadranske Lešnice kod Loznice, jedini koji je prošao sa lakšim povredama u jezivom sudaru kombija i kamiona kod Tekeriša.

Zdravković kome je žena Sofija, majka njegovo petoro djece, preminula pred očima objašnjava da je u kombiju bio i njihov sin (13).

I žena izgubila bitku za život: Stravična nesreća četvoro djece ostavila bez roditelja

“Kada sam iskočio ležao sam neki minut na zemlji kada sam čuo sina da me doziva: “Tata, tata” ušao sam u olupinu i izvukao ga. Jaukao je od bolova, žalio se da ga mnogo boli stomak plakao je, a meni se srce kidalo. Potom sam čuo Ljiljanu, Goranovu ženu, kako jauče. Vratio sam se i nju izvukao. Uplašio sam se da će umrijeti ako je ne izvučem. Ne znam odakle mi snaga krv mi se slivala niz lice od posjekotine iznad oka ali sam uspio. Sve je boljelo jaukala je od bolova. Nisam mogao ništa drugo da uradim”, kaže Zdravković.
On dodaje da se vratio u kombi da izvuče surpugu Sofiju.

“Niko mi nije prišao da mi pomogne ali dobro bar su zvali Hitnu pomoć. Ušao sam po ženu. Gledao sam je i dozivao Sofija…. Molio da otvori oči, ali ona ni glasa da pusti. Sin je plakao na zemlji, Ljiljana jaukala od bolova, a vozač kamiona nam je psovao majku cigansku. Kažu da je pokušao da pobjegne, ali je valjda shvatio da nema kud”, kaže nesrećni čovjek slomljen od bola Zdravković.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79