“Žena nije luda, ona vozi auto, radi, ima firmu. Imala je udes prije par godina i tri operacije kičme. U kući nije imala problema”

Nestala Hurija Hadžić iz Gračanice je pronađena u mjestu Buna kod Mostara bez vidljivih povreda.

Hurija je, naime, posljedni put viđena u utorak kada je izašla iz autobusa u Mostaru. A nakon toga joj se gubi trag.

Nakon šest dana potrage pronađena živa i bez povreda Hurija Hadžić

Ona je prošle sedmice otputovala u Sarajevo zbog poslovnih obaveza. U petak je javila da se vraća iz Sarajeva, ali umjesto u Gračanicu, zaputila se u Konjic iz nepoznatih razloga. U Konjicu je bila u Policijskoj stanici, nakon čega je ostavila automobil i dokumenta. Iz Jablanice je autobusom došla u Mostar.

Iz porodice Hadžić danas su u kratkom razgovoru za Source.ba portal potvrdio da je Hurija pronađena u Mostaru, tačnije u naselju Buna.

“Hurija nije u posljednjih godinu dana uzimala svoju terapiju i, nažalost, je došlo do toga. Nemam više šta da pričam. Ona je pronađena i zbrinuta je. Pronađena je u naselju Buna. Mostarska policija ju je pronašla”, poručili su iz porodice Hadžić za Source.ba portal.

Potom smo našeg sagovornika upitali zbog čega se u javnost izašlo sa informacijom da Hurija ima psihičkih problema, posebno kada uzmemo u obzir kakve su sve ljudi komentare pisali po društvenim mrežama oko njenog nestanka i pronalaska.

“Narod kao narod. Sad vidimo kakva smo sorta, kroz nečiju nevolju. Žena nije luda, razumijete li?! Ona je imala udes prije par godina, imala je tri operacije kičme. Do čega joj je došlo… da psihički nije stabilna. Ona vozi auto, radi u Tuzli, ima firmu. Zadnjih dana nije trošila terapiju i stanje joj je došlo da je otišla od kuće. U kući nije imala problema. Jednostavno je neku sebi viziju strvorila u glavi i otišla”, rekli su iz ove porodice za Source.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79