Žena pala u kanjonu Kamačnik: S njom pala i osmomjesečna beba

U kanjonu Kamačnik u Gorskom kotaru došlo je do teške nesreće. Žena je pala s mosta, a s njom je palo i dijete.

“Zaprimili smo poziv u pomoć za dvije ozlijeđene osobe u kanjonu Kamačnik. U dodatnim informacijama doznajemo da se radi o ženskoj osobi i djetetu.

Naša ekipa od pet članova brzo je reagirala i uputila se na teren”, piše HGSS.

Iako je šetnica u kanjonu rječice Kamačnik većim dijelom uređena, neki dijelovi su jako teško prohodni te se put na nekim mjestima sužava. Također, iz zemlje vire korijeni drveća, a na pojedinim mjestima je provalija do rječice duboka i četiri-pet metara.

“Žena je izgubila ravnotežu kod drugog mosta te pala, zadobivši ozljede. Nažalost, s njom je bilo i dijete od 8 mjeseci koje je također zadobilo ozljede u nesretnom padu zbog čega je hitno prenesena u susret ekipi hitne pomoći na izlazu kanjona”, dodaje se.

“Ostatak ekipe pružilo je prvu pomoć unesrećenoj kojoj su sanirane ozljede koljena i stopala, te je oko 19 sati i ona predana ekipi hitne medicinske pomoći. Unesrećenoj i djetetu želimo brzi oporavak”, objavio je HGSS iz Delnica.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79