Žena pokušala da skoči sa mosta. Spasio je prolaznik

 

U centru Leskovca se jučer oko 14 časova dogodila potresna scena kada je na mostu jedna žena pretila da će skočiti i izvršiti samoubistvo. Jedna žena je prijetila da će skočiti sa mosta i izvršiti samoubistvo u Ulici Miloša Obilića u Leskovcu nakon rasprave sa jednim muškarcem.

Očevici su uspjeli da ih fotografišu u toku svađe u kojoj je žena u jednom trenutku preskočilla ogradu mosta i prijetila da će skočiti.

Muškarac koji se raspravljao sa njom ju je sve vrijeme, prema riječima svjedoka, odgovarao od toga i uspio je da je uhvati i prebaci na drugu stranu mosta. Očevici su za to vrijeme pozvali policiju.

“Ona je prijetila da će da skoči sa mosta, a mladić je sve vreme čvrsto držao i pokušao da je odgovori od toga. Ona je čak prešla ogradu, ali je mladić uspio da je uhvatio i prebaci na drugu bezbjednu stranu mosta. Odmah smo pozvale policiju”, navodi jedna od očevidaca ovog događaja.

Na lice mjesta brzo su stigli policija i Hitna pomoć. Žena je zbog pokušaja samoubistva odvezena u bolnicu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79