Žena prijavila da ju je silovao vozač Audija

Pripadnici MUP-a USK provjeravaju navode iz prijave 57-godišnje žene iz Bihaća da ju je silovao 32-godišnji muškarac, potvrdio je za “Avaz” Ale Šiljdedić, portparol MUP-a USK.

– Jučer je 57-godišnja žena prijavila da se dan ranije, u ponedjeljak, dok je čekala autobus, zaustavio Audi, bh. oznaka, u kojem je bio 32- godišnji muškarac i ponudio joj da je poveze – kazao je Šiljdedić.

Oštećenu je 32-godišnjak povezao s autobuskog stajališta u bihaćkom naselju Kamenica do naselja Dubrava kod Brekavica.

Žena je prijavila da ju je tu uz prijetnju nožem silovao.

Prijavljeni muškarac jučer je uhapšen oko 19 sati i izuzet je njegov automobil Audi u kojem ju je, navodno, silovao .

– Nad njim se trenutno vrši kriminalistička obrada, a žena je upućena na ginekološki pregled u Kantonalnu bolnicu u Bihaću, te se čekaju nalazi i mišljenje ljekara. O svemu je obaviješteno Tužilaštvo USK, a više informacija o svemu bit će poznato nakon što se obave sva potrebna vještačenja – potvrdio je Šiljdedić za Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79