Žena u Doboju preminula od ujeda stršljena

Neimenovana žena preminula je prije nekoliko dana od posljedica ugriza stršljena, javila je “Alternativna televizija”. Kako se dodaje, posljednih 15 dana, u svakoj smjeni dobojska Hitna pomoć ima po dva-tri slučaja ujeda stršljena.

Neki dan su proživjeli pravu dramu. Na poziv su krenuli u susret pacijentkinji i nakon samo nekoliko minuta preuzeli je bez znakova života. Oživjeli su je, ali je za nekoliko dana na respiratoru u bolnici izgubila bitku za život, dodaje “ATV”.

Siniša Šaran iz Službe hitne medicinske pomoći u Doboju, rekao je za “ATV” da preminula pacijentkinja u Doboju nije imala vidljive znakove ugriza.

– Pacijentica nije imala nikakvu ispoljenu ni lokalnu ni sistemu reakciju. Nije imala ni lokalnu promjenu nigdje na koži, nije imala sistemsku promjenu, tipa, otoka sluznice, rekao je Šaran i dodao da nije poznato da li je bio neki komordibitet.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79