Ženi iz Zagreba zbog glasnog seksa ostavili poruku: Kako vas nije sram, djeca su tu?

U Facebook grupi osvanula je poruka koju je netko zalijepio na vrata zgrade u tom kvartu. Porukom se moli jedna od susjeda da se noću malo utiša.

“Molim susjedu sa sedmog kata da smiri noćne strasti. Kako vas nije sram, pa otvoreni su nam prozori. Djeca su nam tu. Sramota, zatvorite si prozore. Ne mora cijelo Špansko to slušati, u protivnom zvat ću policiju”, napisao je anonimni autor.

Sudeći po komentarima na poruku, drugima takvi zvukovi ne bi smetali. Bar ne toliko da pišu bijesne poruke.

Ovo su samo neki:

“Netko ne dobiva tretman pa je ljubomoran?”

“Čovjek ne smije ni je*avat više, a da nekom to ne smeta.”

“Susjeda se udara ko da ima kasko….”

Drugi su se našalili: “Ovo je skroz bezobrazno objaviti, a da se ne napiše točna adresa i broj stana da se ode susjedu upozoriti… Mislim, stvarno, samo napisati kat…”

A treći su upozorili na licemjerje društva: “Da, kad se netko je*e, onda svima smeta. A kad muž ubija od batina ženu i djecu, onda to nije naš problem, nećemo se petljati.”

“Super mi je ovo da zatvori prozor. A zašto ona ne bi zatvorila prozor da njena nježna dječica ne bi čuli te duboko (!) nemoralne stvari? Aha, ona je začela po Duhu Svetom i nije se nikad seksala. Ili je to odradila s povezom preko usta i s plahtom s rupom preko vagina da sve ostane moralno? Hm. Draga susjedo, tko god da jesi, možeš i ti zatvoriti prozore. (nisam akter te priče)”, poručio je jedan korisnik, prenosi Index.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79