Ženi upao u kuću, pretukao je i strgnuo joj naušnice

Razbojnik je sa oba uha žene otkinuo zlatne naušnice, a potom iz spavaće sobe ukrao oko 30 maraka i mobitel, te pobjegao.

Policajci iz Dervente, zajedno sa pripadnicima Sektora kriminalitičke policije Policijske uprave Doboj, identifikovali su 38-godišnjeg Lj. Đ. sa područja općine Derventa, koji se sumnjiči da je prije više od godinu počinio razbojništvo u tom mjestu.

Kako je saopćeno iz PU Doboj, sumnja se da je Lj. Đ. u porodičnu kuću oštećene na području općine Derventa provalio 20. novembra 2017. godine, prilikom čega je na nju fizički nasrnuo, udaravši je rukama i nogama po cijelom tijelu.

Razbojnik je potom sa njena oba uha otkinuo zlatne naušnice, a zatim iz spavaće sobe ukrao oko 30 maraka i mobitel, te pobjegao.

– Prilikom počinjenja krivičnog djela oštećenoj su nanesene teške tjelesne povrede – navodi se u policijskom saopćenju.

Policijska stanica Derventa je protiv osumnjičenog podnijela izvještaj dobojskom Okružnom tužilaštvu zbog krivičnog djela razbojništvo.

Sarajevo: 51-godišnjak vozilom namjerno nagazio nogu policajcu

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments